Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient u ons schriftelijk op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van dit formulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht.

U kunt het ingevulde formulier of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook via email versturen naar klantenservice@cottona.com  

Goederen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer ze geen gebruikssporen vertonen en niet gewassen of verontreinigd zijn. Goederen dienen voldoende gefrankeerd en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking te worden geretourneerd naar:
Cottona Retouren
Kerkstraat 47
5981CE Panningen
Nederland

Gevolgen van de herroeping:

Wanneer u de overeenkomst herroept, ontvangt u binnen 14 dagen alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten van ons terug. Enkel de kosten voor de retourzending van u thuis naar ons zijn voor uw eigen rekening. 

Wij wachten met terugbetaling totdat wij de goederen hebben terug ontvangen. Tenzij anders overeengekomen gebruiken wij voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke betaling heeft gebruikt.


Uitzondering:

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij overeenkomsten tot levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en op basis van individuele specificaties van de afnemer op maat zijn vervaardigd.