Nieuws

 • 08-01-2014

  robstuinverbouwing2
 • 08-01-2014

  Cottona 21 december in Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6

  Cottona 21 december in Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6 http://www.sbs6.nl/programmas/robs-grote-tuinverbouwing/videos/6WkptA3HzyQW/robs-grote-tuinverbouwing-aflevering-16
 • 12-11-2013

  Cottona is vanaf nu preferred supplier van Ortho Clinical Diagnostics, Johnson & Johnson Medical.

  Aan deze klant leverden we maatwerk tafellakens katoencollectie donkerblauw. We zijn trots op deze referentie.

 • 25-08-2013

  Unieke collectie tafellinnen en antiek damast in het nieuwe Rijksmuseum in Amsterdam

  Unieke collectie tafellinnen en antiek damast in het nieuwe Rijksmuseum in Amsterdam

  Het Rijksmuseum is absoluut een bezoekje waard dit najaar.

  Ook de website is een aanrader:

  www.rijksmuseum.nl/tafellaken 

  www.rijksmuseum.nl/damast

   

   

  Foto: Nationaal ontbijtlaken, S. Ferwerda v/h J. Juchter, 1945 - 1946
  Bron: Rijksmuseum.nl

 • 10-04-2013

  The International Butler Academy serveert aan gedekte tafels van Cottona

  Op deze prestigieuze opleiding in Valkenburg tafelt men aan onze Damast Uni en Lacey maatwerk tafellakens. Alles binnen twee werkdagen geleverd. At your service.

 • 09-03-2013

  Review Cottona op wonenblog.com

  http://www.wonenblog.com/wonen-en-interieur/review-cottona-tafellinnen-paastafel/

 • 18-02-2013

  Nederlandse ambassades ontdekken Cottona

  Na de Canadese en Amerikaanse ambassade wordt er nu zelfs bij de Nederlandse ambassade in Manilla aan Cottona tafellakens gedineert.

  Onze 100% katoenen damast is wereldwijd uniek. Leverbaar in drie eigen Cottona dessins en een uni. Met een stofbreedte van 280 cm zijn tafellakens van 250 rond of 6 meter lang geen probleem. Bovendien al leverbaar binnen 2 dagen. We zijn erg trots op deze mooie referenties.

 • 18-02-2013

  Nieuwe kleuren voorjaar 2013

  Kom alvast in de voorjaarsmood en fleur je tafel op met onze nieuwe huiscollectiekleuren: Turquoise en framboos. Leverbaar vanaf 1 maart!

 • 02-01-2013

  Delhaize Group kiest Cottona

  Eindejaarsfeesten worden dit jaar bij Delhaize gevierd met Cottona tafellakens.Verschillende formaten tafels worden allemaal gedekt met onze huiscollectie wit. We zjjn trots op deze referentie.

 • 29-11-2012

  Cottona straalt in Campinglife van RTL4

  Cottona straalt in Campinglife van RTL4

  Zon, zee, strand en heerlijk barbecueën met warme pantoffels aan. Ja, het is weer zo ver. In ons kikkerlandje moet de winter nog beginnen, maar RTL 4 start alvast met een gloednieuw seizoen van Campinglife. Vanaf 2012 reist Sander met kok René Pluijm door heel Europa. Dit seizoen draait daarom nog meer om lekker eten. Elke aflevering gaan Sander, René en de vakantiegangers aan tafel met een nieuw gerecht én met Cottona. Want onze tafelkleden zijn natuurlijk ook leuk voor op de camping. Campinglife is elke zaterdagavond om 18.55 uur te zien op RTL 4. Krijg u ook de vakantiekriebels? Vergeet dan niet om onze buitencollectie op uw checklist te zetten.

 • 24-10-2012

  Veldkeukens kiezen voor maatwerk veldlakens van Cottona

  Veldkeukens kiezen voor maatwerk veldlakens van Cottona

  Eten op de plek waar het eten ook vandaan komt. Of lekker in een open veld, op dat ene plekje waar de zon nog zo lekker schijnt. Dat is het concept van veldkeuken, een rondreizende buitenkeuken met eettafels. Veldkeuken brengt de keuken naar het product in plaats van andersom en laat gasten dineren in de open ruimte.

  Speciaal voor veldkeuken.com ontwierp Cottona veldlakens. Het zijn op maat gemaakte tafellakens van de stof van onze buitencollectie, kleur walnoot. De lakens hebben ingestikte naden om de structuur van de kuubkisten waar de tafels van gemaakt zijn, te benadrukken. Het laken laat zich na gebruik weer gemakkelijk opbergen door de ponsring die gebruikers aan de vleeshaak kunnen hangen. Kortom: een mooi staaltje veldwerk van Cottona en een maatwerkopdracht om trots op te zijn! 

 • 25-05-2012

  Campinglife tafelt met Cottona

  Vanaf november start een nieuw seizoen van Campinglife op RTL 4. Vaste item in het programma is een kookrubriek. Hierin komt naast een lekkere maaltijd ook het tafellinnen van Cottona op tafel. Dus u ziet: zelfs op de camping maakt Cottona de tafel mooier!
 • 13-04-2012

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger

  Ontwerp een interieur dat tegelijkertijd een gemoedelijke sfeer ademt, verwijst naar de familiaire inrichting van Amerikaanse diners uit de jaren vijftig en voorzien is van alle moderne installaties en akoestische toepassingen. Dat was de opdracht voor de ontwerpers van het restaurant ‘People’s Place’, gevestigd in het wereldwijde hoofdkantoor van Tommy Hilfiger.  De grote vitrines, de sfeervolle raambekleding met uitkijk naar de levendige Stadhouderskade, de ronde ramen…alles ademt sfeer en herinnert aan de klassiek ingerichte Amerikaanse diners uit de jaren vijftig. Om de sfeer helemaal af te maken, kwam op de tafels het tafellinnen van Cottona.
  Lees verder

Persberichten

 • 08-03-2013

  Tafelstyling paastafel 1 | puur natuur

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger

  - Natuurlijke bruintinten

  - Bruine eitjes en chocolade eitjes

  - Paastakken

  - Houten accessoires

  Huiscollectie: tafellaken beige, tafelloper en servetten zand, servetringen palissander

 • 08-03-2013

  Tafelstyling paastafel 2 | vrolijk pasen

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger

  - Mixen & matchen van vrolijke lente kleurtjes

  - Witte en gekleurde eitjes

  - Paastakken met paasdecoratie

  Buitencollectie: tafellaken magnolia, servetten narcis en azuur

 • 08-03-2013

  Tafelstyling paastafel 3 | wit & geel

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger

  - Gele basis

  - Witte eitjes

  - Paastakken

  - Wit servies

  Huiscollectie: tafellaken en servetten narcis

 • 08-03-2013

  Tafelstyling paastafel 4 | modern

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger

  - Witte basis

  - Witte eitjes

  - Witte bloemen

  - Witte en zilveren accessoires

  Damastcollectie: tafelloper lacey, servet huiscollectie grijs

 • 18-02-2013

  Cottona Pinterest

  Voor degenen die Pinterest nog niet kennen; Pinterest is een online prikbord waarop je foto’s verzamelt en deelt. Je vind er geweldige moodboards over interieurs, architectuur, gerechten, reizen… noem maar op. Verken het eens en maak een (gratis) account aan op pinterest.com. Het is echt verslavend en leuk.

  De pinterest pagina van Cottona is een grote visuele bron van inspiratie voor alles wat met tafelstyling te maken heeft. Immers met een goede basis -een mooi uni tafellaken- kun je de mooiste tafels stylen. Ontdek kleurencombinaties, menukaartjes en decoratie ideetjes van over de hele wereld op http://pinterest.com/tabletextiles/

   Happy pinning!

 • 15-08-2012

  Buitentafelen in het najaar

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger Wie zegt dat buiten eten alleen in de zomer kan? Geef ons maar een goed gevulde vuurkorf (met marshmallows!) en leuk gezelschap. Wat is er dan handiger dan een tafelkleed dat ook is voorbereid op het Nederlandse weer? Cottona heeft een uitgebreide buitencollectie voor ieder weertype. Kleurecht, UV-bestendig en met speciale topcoating.
 • 10-05-2012

  Kleur op tafel

  Cottona (tafel)kleedt Tommy Hilfiger Op eetgebied wordt het steeds strenger: minder rood vlees, met groene groente, meer rode groenten en minder witte wijn…Laat u niet van de wijs brengen en breng in plaats daarvan wat meer kleur op tafel! Wat dacht u van avocado, aubergine of honing? Echt kleuren om vrolijk van te worden. En laat lachen nou eens héél gezond zijn?